Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Moderatorzy: Steroidologia, Euro-Pharmacies-Trener21, Forin

Tamasz
Posty: 18
Rejestracja: sob paź 23, 2021 6:48 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Tamasz » wt paź 26, 2021 10:03 am

Bardzo Wam dziękuję za wskazówki!
Wystartuje tylko z enan i zobaczymy jak będzie szło:)
Pierwszy dziś wszedł, będę raportował postępy :)

Tamasz
Posty: 18
Rejestracja: sob paź 23, 2021 6:48 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Tamasz » śr paź 27, 2021 7:51 am

Euro-Pharmacies-Trener21 pisze:


Porady indywidualne:
1) Skoro już masz propionat to stosuj 100mg co 2 dni
2) HCG 300iu co 2 dni
3) Jeżeli chcesz mieć dużo więcej energii i motywacji to dodaj Masteron obojetnie jaki estr około 400mg w tygodniu - przyhamuje to również odrobię aromatazę do estrogenów
4) Nie jestem wróżką, więc nie wiem jakie masz zero kaloryczne więc niemożliwym jest, żebym wskazał Tobie ile kcal jeść, żebyś gubił powoli wagę. Zadaj sobie 2000-2300kcal na początku i obserwuj. Obwód brzucha ma lecieć powoli w dół tak samo jak waga około 0,5-1kg na tydzień. Z czasem efekt spadku wagi będzie coraz mniejszy - to normalne, nie przejmuj się, nie szalej z głodówkami.
5) Po 4-5 tyg. od wdrożenia kuracji ponów badania: morfo, estradiol, prolaktyna, lipidogram - WYNIKI OCZYWIŚCIE DO MNIE DO ANALIZY A POPROWADZĘ DALEJ.

Przypominaj mi sie na priv lub cytuj moje wypowiedzi - wtedy na pewno zajrzę tutaj i odpiszę.
Dzięki!
Tak jak wspominałem w poprzednich postach zaczynam z enanem 250mg/ml e5d - od wczoraj . Chciałbym się tylko upewnić jak z HCG - czy wrzucać już teraz czy od 2-3 tygodnia i finalnie jakie dawki?

Awatar użytkownika
Forin
Posty: 750
Rejestracja: pn cze 28, 2021 6:16 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Forin » śr paź 27, 2021 8:01 am

Tamasz pisze:
śr paź 27, 2021 7:51 am
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze:


Porady indywidualne:
1) Skoro już masz propionat to stosuj 100mg co 2 dni
2) HCG 300iu co 2 dni
3) Jeżeli chcesz mieć dużo więcej energii i motywacji to dodaj Masteron obojetnie jaki estr około 400mg w tygodniu - przyhamuje to również odrobię aromatazę do estrogenów
4) Nie jestem wróżką, więc nie wiem jakie masz zero kaloryczne więc niemożliwym jest, żebym wskazał Tobie ile kcal jeść, żebyś gubił powoli wagę. Zadaj sobie 2000-2300kcal na początku i obserwuj. Obwód brzucha ma lecieć powoli w dół tak samo jak waga około 0,5-1kg na tydzień. Z czasem efekt spadku wagi będzie coraz mniejszy - to normalne, nie przejmuj się, nie szalej z głodówkami.
5) Po 4-5 tyg. od wdrożenia kuracji ponów badania: morfo, estradiol, prolaktyna, lipidogram - WYNIKI OCZYWIŚCIE DO MNIE DO ANALIZY A POPROWADZĘ DALEJ.

Przypominaj mi sie na priv lub cytuj moje wypowiedzi - wtedy na pewno zajrzę tutaj i odpiszę.
Dzięki!
Tak jak wspominałem w poprzednich postach zaczynam z enanem 250mg/ml e5d - od wczoraj . Chciałbym się tylko upewnić jak z HCG - czy wrzucać już teraz czy od 2-3 tygodnia i finalnie jakie dawki?
HCG 250ui co 3 dni,

nie później niż te 2-3 tygodnie, bo około 4 tygodnia chcesz zbadać estradiol

Awatar użytkownika
Euro-Pharmacies-Trener21
Posty: 811
Rejestracja: pn lut 01, 2021 12:12 pm

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Euro-Pharmacies-Trener21 » śr paź 27, 2021 11:34 am

Tamasz pisze:
śr paź 27, 2021 7:51 am
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze:


Porady indywidualne:
1) Skoro już masz propionat to stosuj 100mg co 2 dni
2) HCG 300iu co 2 dni
3) Jeżeli chcesz mieć dużo więcej energii i motywacji to dodaj Masteron obojetnie jaki estr około 400mg w tygodniu - przyhamuje to również odrobię aromatazę do estrogenów
4) Nie jestem wróżką, więc nie wiem jakie masz zero kaloryczne więc niemożliwym jest, żebym wskazał Tobie ile kcal jeść, żebyś gubił powoli wagę. Zadaj sobie 2000-2300kcal na początku i obserwuj. Obwód brzucha ma lecieć powoli w dół tak samo jak waga około 0,5-1kg na tydzień. Z czasem efekt spadku wagi będzie coraz mniejszy - to normalne, nie przejmuj się, nie szalej z głodówkami.
5) Po 4-5 tyg. od wdrożenia kuracji ponów badania: morfo, estradiol, prolaktyna, lipidogram - WYNIKI OCZYWIŚCIE DO MNIE DO ANALIZY A POPROWADZĘ DALEJ.

Przypominaj mi sie na priv lub cytuj moje wypowiedzi - wtedy na pewno zajrzę tutaj i odpiszę.
Dzięki!
Tak jak wspominałem w poprzednich postach zaczynam z enanem 250mg/ml e5d - od wczoraj . Chciałbym się tylko upewnić jak z HCG - czy wrzucać już teraz czy od 2-3 tygodnia i finalnie jakie dawki?
HCG od razu 250-300iu co 2 dni.

Bezsensem jest czekanie, aż jądra przestaną produkować testosteron poza tym badając się za 4-5tyg chcesz widzieć jak wysoki masz poziom estradiolu stosując wszystkie środki, które zaleciłem ponieważ będziemy dobierać "antyestrogen" pod kompletną kurację.
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW !!!

:arrow: https://euro-sterydy.pl/

CHCESZ 10% RABATU? ----> ZAMAWIAJ U MNIE NA PRIV!

Steroidologia
Posty: 2725
Rejestracja: pn wrz 30, 2019 6:44 pm

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Steroidologia » pt paź 29, 2021 8:51 am

Euro-Pharmacies-Trener21 pisze:
śr paź 27, 2021 11:34 am
Tamasz pisze:
śr paź 27, 2021 7:51 am
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze:


Porady indywidualne:
1) Skoro już masz propionat to stosuj 100mg co 2 dni
2) HCG 300iu co 2 dni
3) Jeżeli chcesz mieć dużo więcej energii i motywacji to dodaj Masteron obojetnie jaki estr około 400mg w tygodniu - przyhamuje to również odrobię aromatazę do estrogenów
4) Nie jestem wróżką, więc nie wiem jakie masz zero kaloryczne więc niemożliwym jest, żebym wskazał Tobie ile kcal jeść, żebyś gubił powoli wagę. Zadaj sobie 2000-2300kcal na początku i obserwuj. Obwód brzucha ma lecieć powoli w dół tak samo jak waga około 0,5-1kg na tydzień. Z czasem efekt spadku wagi będzie coraz mniejszy - to normalne, nie przejmuj się, nie szalej z głodówkami.
5) Po 4-5 tyg. od wdrożenia kuracji ponów badania: morfo, estradiol, prolaktyna, lipidogram - WYNIKI OCZYWIŚCIE DO MNIE DO ANALIZY A POPROWADZĘ DALEJ.

Przypominaj mi sie na priv lub cytuj moje wypowiedzi - wtedy na pewno zajrzę tutaj i odpiszę.
Dzięki!
Tak jak wspominałem w poprzednich postach zaczynam z enanem 250mg/ml e5d - od wczoraj . Chciałbym się tylko upewnić jak z HCG - czy wrzucać już teraz czy od 2-3 tygodnia i finalnie jakie dawki?
HCG od razu 250-300iu co 2 dni.

Bezsensem jest czekanie, aż jądra przestaną produkować testosteron poza tym badając się za 4-5tyg chcesz widzieć jak wysoki masz poziom estradiolu stosując wszystkie środki, które zaleciłem ponieważ będziemy dobierać "antyestrogen" pod kompletną kurację.

Dokładnie - małe dawki od początku cyklu - przygotujesz jąderka : ) dawka 250 iu co drugi dzień będzie ok ,alt to zobaczysz sam po 4 tyg cyklu
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW !!!

:arrow: https://euro-sterydy.pl/

Tamasz
Posty: 18
Rejestracja: sob paź 23, 2021 6:48 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Tamasz » pn lis 22, 2021 8:25 pm

Witajcie po 4 tygodniach :)
Zgodnie z zaleceniami zrobiłem badania. Screeny w załączniku.
Poproszę o komentarz z Waszej strony i zalecenia. Z tego co sam jestem w stanie wyczytać to cholesterol ruszył się w dol, testosteron zgodnie z przewidywaniami mocno w górę, natomiast prolaktyna i estradiol również - co tutaj wprowadzić? Mam pod ręka tamoxifen, arimidex i boldenon.

Ogólnie samopoczucie ok, sylwetka nieco nabiera innych rys no ale to dopiero sam początek wiec tez nie ma co oczekiwać w tym momencie nie wiadomo jakich efektów. Jedynie twarz się zaokrągliła (moim zdaniem) No ale to przypuszczam normalne przy takich wskaźnikach…

Aktualnie przyjmuje:
Enan 250 e5d
HCG 250-300ui e2d
Załączniki
6906303F-9788-4A62-B8D3-E4058CCE4937.jpeg
(235.34 KiB) Nie pobierany
088A61C1-FCAC-41EC-B4DC-6AF2E768002B.jpeg
(190.72 KiB) Nie pobierany

Awatar użytkownika
Forin
Posty: 750
Rejestracja: pn cze 28, 2021 6:16 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Forin » wt lis 23, 2021 6:21 am

Tamasz pisze:
pn lis 22, 2021 8:25 pm
Witajcie po 4 tygodniach :)
Zgodnie z zaleceniami zrobiłem badania. Screeny w załączniku.
Poproszę o komentarz z Waszej strony i zalecenia. Z tego co sam jestem w stanie wyczytać to cholesterol ruszył się w dol, testosteron zgodnie z przewidywaniami mocno w górę, natomiast prolaktyna i estradiol również - co tutaj wprowadzić? Mam pod ręka tamoxifen, arimidex i boldenon.

Ogólnie samopoczucie ok, sylwetka nieco nabiera innych rys no ale to dopiero sam początek wiec tez nie ma co oczekiwać w tym momencie nie wiadomo jakich efektów. Jedynie twarz się zaokrągliła (moim zdaniem) No ale to przypuszczam normalne przy takich wskaźnikach…

Aktualnie przyjmuje:
Enan 250 e5d
HCG 250-300ui e2d
wyniki są bardzo dobre, poza estradiolem, który masz już wysoko - sugeruje dodać arimodex/aromasin lub boldka,

monocyty (krwinki białe) to przez infekcje lub szczepienie?

Tamasz
Posty: 18
Rejestracja: sob paź 23, 2021 6:48 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Tamasz » wt lis 23, 2021 8:22 am

Forin pisze:
wt lis 23, 2021 6:21 am
wyniki są bardzo dobre, poza estradiolem, który masz już wysoko - sugeruje dodać arimodex/aromasin lub boldka,

monocyty (krwinki białe) to przez infekcje lub szczepienie?
W jakich dawkach i częstotliwości ari lub bold?

No właśnie z tymi monocytami to mam taki znak zapytania. Infekcja ostatnia (przeziebienie) była jakieś 6 tyg temu, szczepionka w czerwcu... Może reakcja organizmu na teścia? Jak przeglądam badania archiwalne (nawet te z medycyny pracy) to zawsze te monocyty miały tendencje do utrzymywania się w górnej granicy, natomiast drugi parametr monocytów trzyma się w ryzach... macie pomysł co to jest, jak to "zbić" lub może trzeba zrobić jakieś dodatkowe badania?

pozdr

Steroidologia
Posty: 2725
Rejestracja: pn wrz 30, 2019 6:44 pm

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Steroidologia » wt lis 23, 2021 3:46 pm

Tamasz pisze:
wt lis 23, 2021 8:22 am
Forin pisze:
wt lis 23, 2021 6:21 am
wyniki są bardzo dobre, poza estradiolem, który masz już wysoko - sugeruje dodać arimodex/aromasin lub boldka,

monocyty (krwinki białe) to przez infekcje lub szczepienie?
W jakich dawkach i częstotliwości ari lub bold?

No właśnie z tymi monocytami to mam taki znak zapytania. Infekcja ostatnia (przeziebienie) była jakieś 6 tyg temu, szczepionka w czerwcu... Może reakcja organizmu na teścia? Jak przeglądam badania archiwalne (nawet te z medycyny pracy) to zawsze te monocyty miały tendencje do utrzymywania się w górnej granicy, natomiast drugi parametr monocytów trzyma się w ryzach... macie pomysł co to jest, jak to "zbić" lub może trzeba zrobić jakieś dodatkowe badania?

pozdr
Leukocyty są ok więc w niczym się nie przejmuj - monocytów mogą być powiększone nawet z powodu skaczącego ciśnienia pogody :)
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW !!!

:arrow: https://euro-sterydy.pl/

Tamasz
Posty: 18
Rejestracja: sob paź 23, 2021 6:48 am

Re: Pierwszy cykl - TEST PROP - start vs wyniki badań

Post autor: Tamasz » wt lis 23, 2021 5:00 pm

Bardzo dziekuje :)

Pomóżcie proszę jeszcze z dawkowaniem i co lepiej - boldek/Ari (plusy i minusy)?

ODPOWIEDZ