• Excersise strengthens the body

Przydatne informacje



KONTAKT




ZAPRZYJAŹNIONA STRONA



ep-baner1_321_161.png



Księga gości ( 489 )

Wpis dodał Koko
Koko
Chyba coś zamówię, jak tyle pozytywnych komentarzy jest :)
06-12-2019
Wpis dodał Juras
Juras
Kolejna blyskawiczna dostawa! Leci nastepne zlecenie. Pozdrawiam apteke :)
04-12-2019
Wpis dodał Cezary
Cezary
Szybko i sprawnie, szybki kontakt i dyskretna paczka. 100% bez zastrzeżeń
01-12-2019

Nie każdy lubi twaróg lub nie wszyscy wiedzą, jak konkretnie wykorzystać ten produkt we własnej kuchni. Pomysłów może być naprawdę wiele, dlatego wystarczy odrobina zaangażowania, a na pewno osiągnie się w tym zakresie pełen sukces. Z twarogu można przygotować wiele potraw. Warto zdecydować się na miskę z owocami oraz twarogiem, która jest nie tylko pożywna i smaczna, ale też bardzo orzeźwiająca. Świetnie spisuje się zwłaszcza w ramach śniadania lub drugiego śniadania, dlatego ludzie bardzo chętnie przygotowują ją w swoich domach.

Składniki

  • 1 szklanka beztłuszczowego twarogu,
  • 1/2 szklanki brzoskwiń z puszki w wodzie lub syropie,
  • 1 łyżeczka suszonej żurawiny,
  • 1 łyżeczka migdałów,
  • orzechy.

Przygotowanie

  • należy rozpocząć od przygotowania sobie przestronnej miseczki,
  • do miseczki należy wrzucić twaróg, który należy umiejętnie połączyć z brzoskwiniami, żurawiną, orzechami oraz migdałami,
  • delikatnie wymieszać wszystkie składniki, a następnie podawać.

Czas i trudność przygotowania

Jest to jedna z najłatwiejszych potraw do przygotowania we własnej kuchni, dlatego też nie powinna znaleźć się osoba, która nie będzie sobie w stanie z taką czynnością skutecznie poradzić. Na uwagę zasługuje fakt, że danie można przygotować w zaledwie 5-10 minut, jeśli dysponuje się szybkimi ruchami w kuchni i umie się je wykorzystać w praktycznym zastosowaniu. Do przygotowania takiej miski z owocami i twarogiem potrzebnych jest niewiele składników, które znajdują się praktycznie w każdym domu. W związku z tym potrawę można przygotować praktycznie w dowolnym momencie, wszystko zależne jest oczywiście od tego, kiedy ludzie będą mieć na nią ochotę. Ważne jest to, że takie danie można przechowywać w lodówce, wtedy smakuje jeszcze lepiej, ponieważ jest skutecznie schłodzone. Podawane może być jako deser. Posiada bardzo szerokie zastosowanie w kuchni, smakuje zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Przy okazji zapewnia się swojemu organizmowi odpowiednią dawkę przydatnych witamin, aminokwasów, węglowodanów oraz białka.